Antena Căutare

Turneul de la Wimbledon, încă patru ani la Eurosport

Eurosport anunţă extinderea drepturilor de difuzare pentru turneul de grand slam de la Wimbledon în 11 ţări din Europa, între care şi România, pentru încă patru ani, în perioada 2020-2023.

Anul acesta, Eurosport a transmis peste 600 de meciuri şi 250 de ore în direct de la Wimbledon în 33 de ţări, acoperind prin platforma Eurosport Player fiecare minut al turneului. Noua înţelegere va asigura aceeaşi acoperire cuprinzătoare a următoarelor patru ediţii ale celui mai vechi şi prestigios turneu de tenis.

În 2020, Eurosport va continua să transmită Australian Open, Roland-Garros şi US Open în peste 50 de ţări, inclusiv România, şi va acoperi fiecare moment live pe toate platformele şi dispozitivele, inclusiv Eurosport Player, cu până la 12 terenuri disponibile pentru fiecare Grand Slam.

Pe lângă acoperirea celor patru Grand Slam-uri, Eurosport are drepturile exclusive de difuzare pentru ATP Tour, care debutează la 3 ianuarie, cu ATP Cup.

Ediţia 2019 a probei feminine de simplu de la Wimbledon a fost câştigată de Simona Halep.

Sursa : news.ro

MTS va primi 0,5 la sută din valoarea accizelor la acool şi tutun, încasate la bugetul de Stat... Real Madrid - Athletic Bilbao, scor 0-0, în LaLiga. Madrilenii pierd contactul cu liderul Barcelona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x