Antena Căutare

”U” Craiova - Concordia Chiajna LIVE VIDEO ONLINE

”U” Craiova - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Etapa a 5-a se încheie pe ”Ion Oblemenco”, acolo unde Universitatea primește vizita Concordiai Chiajna, într-un duel care poate fi urmărit live video online

”U” Craiova - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Etapa a 5-a se încheie pe ”Ion Oblemenco”, acolo unde Universitatea primește vizita Concordiai Chiajna, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Craiova - Concordia este live video online, azi, de la ora 21:00.

”U” Craiova - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Duelul din Bănie oferă prilejul oltenilor de a evada din zona roșie a play-out-ului. După primele trei zile ale acestei etape, trupa lui Devis Mangia a ajuns pe locul 10, cu 5 puncte. Rivala de azi, Concordia, speră să ia punct sau puncte la Craiova pentru a părăsi ante-penultimul loc 12.

”U” Craiova - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Pentru ”U” Craiova, meciul de azi înseamnă concentrarea 100% pe campionat. Joi, deținătoarea Cupei României a făcut cunoștință cu fotbalul adevărat din Europa League. Oltenii au fost puși la respect de RB Leipzig în turul 3 preliminar, iar acum revin la munca de jos.

”U” Craiova - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. După 3 etape proaste din Liga 1 și un eșec umilitor, ca joc, cu Leipzig, oltenii au dat semne de viață în ultimele două meciuri: victorie 3-1 la Călărași cu Dunărea și o remiză de palmares, 1-1, cu RB Leipzig, în manșa retur din Europa League.

”U” Craiova - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Univers al remizelor au fost meciurile Craiova - Concordia din 2014 până în 2017. Din 10 meciuri, nu mai puțin de 5 au fost remize între cele două echipe. Celelalte 5 au fost 4 victorii pentru olteni și un succes pentru Chiajna. La Craiova, cele două echipe au oferit publicului 3 remize și 4 victorii ale Universității.

”U” Craiova - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Oltenii lui Devis Mangia pleacă cu prima șansă în meciul de azi, însă cota nu e deloc mică. De la 1,60, cota gazdelor a trecut de 1,72. Victoria Concordiei a scăzut de la 6,00 la 5,00, iar remiza primește cotă 3,60.

”U” Craiova - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Pontul recomandat la meciul de azi: victorie ”U” Craiova!

Biletul Zilei 20.08.2018! Meciurile sigure de luni ne-au adus câștigul!... Biletul Zilei din Liga 1! Hermannstadt-Voluntari și ”U” Craiova-Concordia ne triplează miza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x