Antena Căutare

UEFA nu iartă! PSG, obligată să vândă 8 staruri pentru a evita excluderea din Liga Campionilor! Două vedete au plecat deja

După probleme interne cu ”războaiele” dintre staruri, PSG se confruntă acum cu o situație mult mai delicată, de această dată pe plan extern. Din cauza achizițiilor exagerate din această vară, gruparea din Paris este obligată de UEFA să echilibreze balanța financiară și să se departă de mai multe vedete, altfel riscă excluderea din Liga Campionilor în 2018-2019.

Publicația spaniolă El Pais scrie azi că mai multe forțe ale Europei, printre care Bayern, Juventus și Real Madrid, au făcut plângeri și presiuni mari asupra șefilor de la UEFA, după ce vicecampioana din Ligue 1 a distrus orice concurență prin sumele astronomice plătite în această vară pe Neymar și Mbappe.

PSG are deadline un an pentru a îndeplini criteriile fair play-ului financiar impus de UEFA. În cazul în care nu va reuși, va fi exclusă din ediția 2018/2019 a Ligii Campionilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După amenințările cu excluderea din Ligă venite dinspre UEFA, președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi a început procedurile pentru a îndrepta situația și a contactat în finalul perioadei de mercato agenții a 8 jucători pe care vicecampioana Franței vrea să-i vândă. Este vorba despre Di Maria, Javier Pastore, Lucas Moura, Thiago Silva, Julian Draxler, Hatem Ben Arfa, Serge Aurier şi Blaise Matuidi.

Din lista enumerată mai sus, ultimii doi au fost deja vânduți: ivorianul Aurier a ajuns la Tottenham pentru 25 de milioane, iar Matuidi a plecat la Juventus în schimbul a 20 de milioane de euro.

Pentru PSG se anunță acum o perioadă dificilă în ianuarie, atunci când va trebui să vândă vedetele rămase pe lista neagră.

OFICIAL! Cadou special pentru Lucian Filip. Mijlocașul a semnat prelungirea cu FCSB până în sezonul 2020-2021!... OFICIAL: CS Universitatea Craiova își schimbă denumirea începând cu sezonul viitor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x