UEFA nu iartă! PSG, obligată să vândă 8 staruri pentru a evita excluderea din Liga Campionilor! Două vedete au plecat deja

După probleme interne cu ”războaiele” dintre staruri, PSG se confruntă acum cu o situație mult mai delicată, de această dată pe plan extern. Din cauza achizițiilor exagerate din această vară, gruparea din Paris este obligată de UEFA să echilibreze balanța financiară și să se departă de mai multe vedete, altfel riscă excluderea din Liga Campionilor în 2018-2019.

Publicația spaniolă El Pais scrie azi că mai multe forțe ale Europei, printre care Bayern, Juventus și Real Madrid, au făcut plângeri și presiuni mari asupra șefilor de la UEFA, după ce vicecampioana din Ligue 1 a distrus orice concurență prin sumele astronomice plătite în această vară pe Neymar și Mbappe.

PSG are deadline un an pentru a îndeplini criteriile fair play-ului financiar impus de UEFA. În cazul în care nu va reuși, va fi exclusă din ediția 2018/2019 a Ligii Campionilor.

După amenințările cu excluderea din Ligă venite dinspre UEFA, președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi a început procedurile pentru a îndrepta situația și a contactat în finalul perioadei de mercato agenții a 8 jucători pe care vicecampioana Franței vrea să-i vândă. Este vorba despre Di Maria, Javier Pastore, Lucas Moura, Thiago Silva, Julian Draxler, Hatem Ben Arfa, Serge Aurier şi Blaise Matuidi.

Din lista enumerată mai sus, ultimii doi au fost deja vânduți: ivorianul Aurier a ajuns la Tottenham pentru 25 de milioane, iar Matuidi a plecat la Juventus în schimbul a 20 de milioane de euro.

Pentru PSG se anunță acum o perioadă dificilă în ianuarie, atunci când va trebui să vândă vedetele rămase pe lista neagră.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri