Antena Căutare

Uitati de criza, radeti cu Ionut Lutu!

Ionut Lutu a fost printre cei mai talentati fotbalisti romani din ultimii 20 de ani, dar acum vinde lustre ca sa traiasca. Lutu inca n-a terminat cursurile Scolii de antrenori, la care s-a inscris in 1995, dar viseaza sa conduca "nationala" Coreii de Sud.

- Ionut, cu ce te mai ocupi?


- Cum de ai ramas atit de apropiat de Olaroiu?
- Eu sint prieten cu toti, ma. Am fost la Mutu, in Italia , m-a chemat el acum vreo luna. Adi e suparat saracu', cu suspendarea asta, da' e smecher rau, oricum! Iti dai seama ca el are oferte chiar si acum, cind n-are voie sa joace? Il suna din Rusia, din Turcia, de la arabi, de peste tot!

- Zi-ne cu Olaroiu. Ati ramas prieteni din Coreea?
- Da, da' i-am mai facut si belele. Cind am ajuns acolo prima oara, el mi-a zis: "Lutule, vezi ca aici nu e ca-n Romania! Daca l-ai driblat pe unul, dai drumu' repede la minge, ca astia alearga mult si se intorc, nu poti sa-i fentezi tu de o mie de ori!". "Da, Oli, stai linistit!". La primul meci, l-am driblat pe primul, pe al doilea, da' asta a bagat alunecare si, nu stiu cum, a ajuns cu capul linga minge. Am vrut sa sutez, dar l-am nimerit direct in cap, ce mai, rau de tot, de au sarit toti coreenii pe mine. Oli s-a bagat sa ma salveze, i-a tavalit pe toti si am fost amindoi eliminati. La meciul urmator, echipa juca pe 4.000 de dolari la victorie, conducea cu 5-0 si noi doi stateam in tribuna. Olaroiu fierbea: "Lutule, daca mai pierd bani pe-aici din cauza ta, te omor!".

Citeste tot interviul pe gsp.ro!

VIDEO Paraguay - Japonia 0-0 (5-3 d.p.)/ Sud-americanii, pentru prima oara in istorie in "sferturi"... Red Bull Romaniacs/ Dani Otil, nevoit sa-si ajute colegul sa termine cursa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x