Antena Căutare

”Uitați-l pe Coutinho, transferați-mă pe mine!” Un star de la Bayern Munchen, foarte aproape de un super-transfer la Barcelona!

Barcelona este foarte aproape de a-i găsi înlocuitor lui Neymar, însă acesta nu este Coutinho, jucătorul pentru care catalanii s-au luptat o vară întreagă. Un star de la Bayern Munchen dorește să revină la Barcelona, club la care s-a format și de la care a plecat în Bundesliga.

Conform presei din Spania, Thiago Alcantara, mijlocașul lui Bayern Munchen, este aproape de o revenire în Catalonia

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Agentul lui Alcantara a deschis deja primele discuții cu Barcelona, club la care mijlocașul lui Bayern vrea să revină cât mai curând. Don Balon scrie că Bayern Munchen nu se opune dorinței jucătorului de 26 de ani de a reveni în Spania, acolo unde a jucat pentru Barcelona, în perioada 2009-2013.

Dacă pentru Coutinho Barcelona ar trebui să plătească peste 200 de milioane de Euro, revenirea lui Alcantara ar fi mult mai ieftină. Jucătorul lui Bayern are o cotă de 40 de milioane de Euro.

Alcantara, un spaniol de origine braziliană, s-a transferat la Bayern pe vremea în care Pep Guardiola antrena echipa germană. Granzii Bundesligii au plătit suma de 25 de milioane de euro pentru jucător.

Adam Nemec, tot mai aproape de plecarea de la Dinamo. FCSB nu e singura destinație posibilă. Unde poate ajunge vârful sl... Felicitat prematur de Wenger și Maldini, George Weah mai are de luptat un tur pentru Președinția Liberiei. Rezultatele d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x