Antena Căutare

Imaginea la care îți vine să strigi! Ultima poză cu Kobe Bryant în viață, făcută de un puști! Cum a fost fotografiat baschetbalistul, cu câteva ore înainte de moarte! FOTO

Probabil ultima fotografie cu Kobe Bryant în viață a fost făcutî de un puști, fan al legendarului baschetbalist, cu doar câteva ore înainte ca acesta să moară alături de una dintre fiicele lui și alte șapte persoane, după ce elicopterul lui s-a prăbușit.

Imaginea la care îți vine să strigi! Ultima poză cu Kobe Bryant în viață, făcută de un puști! Cum a fost fotografiat baschetbalistul, cu câteva ore înainte de moarte! FOTO Galerie
Kobe Bryant

Inițial, Kobe Bryant a refuzat să facă o fotografie cu puștiul și i-a atins pumnul cu pumnul său, în semn de prietenie, deoarece era supărat că echipa fiicei lui tocmai pierduse un meci.

Brady Smigiel, în vârstă de 13 ani, a făcut o fotografia sâmbătă, în timp ce Kobe Bryant trecea prin spatele lui, la Mamba Sports Academy, unde legendarul baschetbalist antrena echipa fiicei lui, Gianna.

Kobe Bryant i-a spus puștiului că va face o fotografie mai bună în următoarea zi, dar nu și-a mai putut îndeplini promisiunea, deoarece duminică elicopterul său s-a prăbușit.

Băiatul de 13 ani, care juca într-un turneu la academia lui Kobe Bryant, a privit-o pe fiica lui, Gianna, jucând alături de echipa ei, cu doar câteva ore înainte de a muri alături de legendarul ei tată.

Mama copilului, Dionne Reich Smigiel, a spus pentru CNN că familia ei este tulburată de această strategie și că încă nu și-a revenit din șoc.

Shaquille O’Neal donează banii din biletele pentru un eveniment organizat de el familiilor victimelor accidentului de el... Iftime, împotriva acordării unui împrumut de către LPF clubului Dinamo: Nu credem că banii se vor mai întoarce înapoi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x