ULTIMA ORĂ! Dinamo dă lovitura lunii pe piața transferurilor și îl transferă pe Dan Nistor, jucătorul dorit de Gigi Becali. Două mutări într-o zi pentru ”câini”

 

După Ivan Pesic, Dinamo București a mai dat azi două lovituri pe piața transferurilor. ”Câinii” au ajuns la o înțelegere cu CFR Cluj pentru revenirea în ”Groapă” a mijlocașului Dan Nistor (29 de ani)

Astfel, fostul jucător al Pandurilor revine la Dinamo după doar jumătate de an. Mijlocaşul a fost fost cedat la CFR în vara trecută, la schimb cu Nascimento. Informaţia a fost confirmată de managerul sportiv al grupării din Gruia, Bogdan Mara.

"Am ajuns la o înţelegere cu Dinamo şi Nistor va pleca spre cantonamentul echipei antrenate de Miriuţă. Jucătorul a semnat, totul e definitivat", a confirmat Bogdan Mara pentru Digisport.

Dan Nistor a fost dorit și de rivala lui Dinamo, FCSB. Gigi Becali a dezvăluit în dese rânduri că Dan Nistor este unul din mijlocaşii săi preferaţi din Liga 1. Patronul de la FCSB a povestit că a vrut să-l cumpere pe acesta când a auzit de schimbul făcut între Dinamo şi CFR, Nistor pentru Nascimento. În plus, a negociat două săptămâni cu acesta şi când era rezervă la CFR Cluj.  

"Am vrut să-l iau și eu pe Nistor de la CFR Cluj. Am negociat cu el două săptămâni. I-am dat 15.000 de euro, voiam să-i dau 20.000. Era nemulțumit că nu joacă acolo.”, spunea șeful FCSB.

Tot azi, FC Dinamo Bucureşti a anunţat și transferul mijlocaşului spaniol Aitor Rueda Monroy. Născut în Spania, Aitor Rueda Monroy şi-a început cariera la academia de juniori a clubului Atletico Madrid şi a mai evoluat pentru UD Logrones, Ceahlăul Piatra Neamţ, CFR Cluj, Sheriff Tiraspol şi Maccabi Petah Tikva.

86 de partide şi un gol a adunat Monroy în Liga 1 pentru Ceahlăul Piatra Neamţ (2011-2013) şi CFR Cluj (2014).

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe