Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! FCSB s-a reunit azi cu 21 de jucători sub comanda lui Nicolae Dică. Trei absențe de marcă de la vizita medicală

După CS ”U” Craiova, vineri, astăzi a venit rândul unei alte candidate la titlu din Liga 1, FCSB, să se reunească în perspectiva pregătirii celei de-a două părți a campionatului. 21 de jucători din lotul lui Nicolae Dică s-au prezentat azi la IMNS pentru a efectua vizita medicală.

De la La Institutul de Medicină Sportivă au lipsit 3 steliști: Budescu, Morais şi Niţă. Primul a invocat motive personale, al doilea va merge la INMS direct de la aeroport, după ce va sosi în ţară, în timp ce portarul a ales să face testele la Chiajna, ca de fiecare dată.

Lotul FCSB prezent la reunire:
Portari: Andrei Vlad, Eduard Stăncioiu
Fundaşi: Mihai Bălaşa, Ionuţ Larie, Romario Benzar, Gabriel Enache, Bogdan Planic, Marko Momcilovic, Artur Jorge
Mijlocaşi: Florin Coman, Emilian Pacionel, Florin Tănase, Ianis Stoica, Ovidiu Popescu, Dragoş Nedelcu, Mihai Pintilii, Dennis Man, Lucian Filip, Filipe Teixeira
Atacanţi: Denis Alibec, Harlem Gnohere

Astăzi, la 17:30, delegaţia FCSB se va și deplasa în primul cantonament al iernii, în Antalya. Primul stagiu, care se va desfășura în perioada 8-18 ianuarie 2018, va fi găzduit de complexul de cinci stele ”Gloria Sports Arena”, din Belek (Antalya), acolo unde roș-albaștrii au fost și anii trecuți. În chiar ultima zi a primului cantonament, FCSB va disputa și primul amical al iernii în compania celor de la Olimpik Donetsk, locul 6 din Ucraina.

Cel de-al doilea turneu va avea loc în Spania, începând cu data de 21 ianuarie, pe Costa del Sol, acolo unde roș-albaștrii s-au pregatit și în urmă cu câțiva ani.

Jucătorii lui Nicolae Dică vor reveni din Spania direct la Mediaș, acolo unde este programată prima partidă oficiala din 2018, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș.

Halep, a 14-a săptămână pe locul 1 în clasamentul mondial! Surpriză uriașă în topul WTA Race, unde Simona nu prinde top ... Cupa Angliei, competiția cenușăreselor! Arsenal, eliminată rușinos de locul 14 din Championship! 10 meciuri de basm făcu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x