Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Gigi Becali dă o dublă-lovitură pe piața transferurilor! Ce jucători sunt așteptați sub comanda lui Dică

Mutările de trupe se intensifică la FCSB în aceste zile. După ce Golofca a plecat deja în mod oficial, iar Denis Alibec este pe făraș, Gigi Becali se pregătește să înregimenteze doi jucători de valoare din acest sezon de Liga 1.

În proporție de 90%, FCSB a rezolvat mutarea celui mai bun jucător al naționalei U19 a României, Olimpiu Moruțan. Jucătorul de 19 ani de la Botoșani va semna săptămâna aceasta cu FCSB, contractul fiind deja pregătit de Valeriu Argăseală. Jucătorul s-a declarat deja fericit că va semna cu formaţia ”roş-albastră”.

”Cu multă muncă orice vis ţi se îndeplineşte. Nu a depins de mine, cluburile s-au înţeles între ele. Apoi a venit oferta pe care o aşteptam eu, cu propuneri. Sunt foarte fericit, vă daţi seama că mă vrea o echipa ca FCSB, o echipă foarte mare, care s-a calificat în primăvara Europa League", a spus Moruţan.

Pe lângă Moruțan, de la FC Botoșani în direcția FCSB este așteptat încă un jucător cu evoluții bune în acest sezon. Aflați în căutarea unui fundaș central, după accidentările lui Planici și Bălașa, steliștii s-au orientat către Andrei Burcă (cotat la 550,000 de Euro), jucătorul lui FC Botoșani, scrie Fanatik.

Pentru fundașul central de 24 ani cu 21 de meciuri în Liga 1, FCSB va achita 300.000 de euro.

Denis Alibec, stelist de mic ? Vârful FCSB a dovedit în nenumărate rânduri că ”dragostea” sa față de culorile roș-albast... OFICIAL: Ionuț Negoiță a luat decizia finală în privința postului de antrenor la Dinamo! Ce se întâmplă cu Vasile Miriuț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x