Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Gigi Becali mai ia un jucător de la Dinamo! După Nemec, FCSB transferă și un om de națională de la rivală

Lovitură de proporții pe piața de transferuri internă! După ce a rezolvat în mare parte transferul lui Adam Nemec, Gigi Becali a bătut palma cu Ionuț Negoiță pentru un alt jucător de valoare de la Dinamo! Este vorba despre un jucător titular meci de meci la Dinamo și la naționala României U21.

Conștient de problemele mari din defensiva FCSB, Gigi Becali a pus ochii pe fundașul central al lui Dinamo, Ionuț Nedelcearu. Deși este cotat la 1,5 milioane de Euro, acesta a fost oferit la ”reducere” FCSB-ului pentru doar 500,000 de Euro.

Conform digisport.ro, Ionuț Negoiță l-a anunțat pe Gigi Becali că este de acord să se despartă de fundaş pentru 500.000 de euro. Oficialul FCSB a fost de acord cu această sumă, iar cele două părţi au bătut palma. Mai rămâne doar un pas până când Nedelcearu va semna cu FCSB: acordul dintre el și clubul roș-albastru!

Titular de drept la Dinamo și la echipa națională Under 21, Nedelcearu este un jucător crescut de Dinamo. El poate evolua atât ca fundaș central, cât și la închidere. Nedelcearu este considerat unul dintre cei mai buni tineri fundași din țară, iar în ultimii ani mai multe echipe din Italia s-au interesat de jucător.

103 meciuri, 5 goluri și o pasă de gol are Nedelcearu în tricoul celor de la Dinamo.

Se cunosc 30/32 echipe calificate la Cupa Mondială din 2018! Ce echipe mai luptă pentru ultimele două bilete spre Rusia!... Telenovela ”Messi la Manchester City” s-a încheiat! Anunțul unui oficial: ”Messi a semnat până în 2021”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x