Căutare Live

ULTIMA ORĂ! Marius Șumudică ”lovește” din nou în Turcia! Ce a realizat excentricul antrenor român în această după-amiază

Marius Șumudică este de neoprit în Turcia. După ce în campionat se dovedește a fi invincibil în fața granzilor, remizând atât cu Fenerbahce, cât și cu campioana Beșiktaș, Șumudică a realizat azi o nouă performanță remarcabilă.

Deși a aliniat o echipă alcătuită în majoritate din rezerve, Șumudică s-a calificat în urmă cu puține momente în optimile de finală ale Cupei Turciei. Echipa sa Kayerispor, s-a impus pe terenul celor de la Eyupspor cu scorul de 2-0 și, cu 5-2 la general s-a calificat mai departe.

Golurile lui Kayseri de azi au fost marcate deTuruc în minutul 49 și Mujangi în minutul 74.

Niciunul dintre jucătorii români nu a fost utilizat azi de Marius Șumudică. Cristian Săpunaru nu a făcut parte din lot, iar Silviu Lung Jr a fost rezervă. Titular a fost doar ex-stelistul Ricardo Boldrin. cel care a jucat o repriză.

Pentru Șumudică și Kayserispor urmează un meci extrem de dificil în campionat, în deplasare cu echipa lui Ioan Hora, Akhisar Belediye.

7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... ȘOCUL IERNII în Liga 1! Gigi Becali a aruncat bomba în legătură cu vedeta echipei: ”Asta face! Nu mai vrea să joace!” Ju...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri