Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Ofertă de 3 milioane de Euro pentru cel mai bun oltean, Alexandru Mitriță! Decizia luată de ”U” Craiova

”U” Craiova este aproape de a-și pierde întreaga linie ofensivă care a impresionat în sezonul trecut în Liga 1 și în Cupa României. Cel mai bun jucător al oltenilor alături de Băluță, Alexandru Mitriță, poate pleca de la Universitatea în această vară, având pe masă o ofertă foarte importantă, din Arabia Saudită.

Fosta echipă antrenată de Laurențiu Reghecampf, Al Hilal din Arabia Saudiă, vrea cu disperare să îl transfere pe Alexandru Mitriţă de la Universitatea Craiova. Oltenii au refuzat prima ofertă, în valoare de trei milioane de euro, şi au cerut 6 milioane, anunță Telekomsport.

Cotat la 2,5 milioane de Euro de Transfermarkt.com, Mitriţă a venit în Bănie vara trecută de la Pescara, iar în iarnă a fost cumparat definitiv pentru 750 de mii de euro.

Alexandru Mitriță (23 de ani) este singurul jucător rămas în Bănie din tripleta care i-a adus Craiovei primul trofeu după o pauză de 25 de ani. Băluţă a plecat la Slavia Praga, pentru 2,5 milioane, în timp ce Gustavo a fost vândut în China, în schimbul sumei de 850 de mii de euro.

Mitriță este dorit și de Gigi Becali la FCSB, însă acesta nu oferă mai mult de 2 milioane de Euro pentru ”perla” oltenilor.

UNA PE ZI! Claudia o trădează pe Napoli: ”Dacă Ronaldo vine la Juventus, mă mut la Torino!”. Iată ce fană hot va avea po... S-au dopat rușii la Cupa Mondială? Presa germană aruncă bomba: ”Au inhalat această substanță pentru a-și crește performa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x