Antena Căutare

Ultimul HIT al Ligii 1! Gigi Becali - Balada Boa Ce Ce Re Ce

Patronul Stelei, Gigi Becali l-a ironizat, in direct la GSP TV, pe fostul sau jucator Florin Costea. Becali l-a imitat pe fostul atacant pe ritmuri de "Boa Ce Ce Re Ce".

In perioada petrecuta la Steaua, Florin Costea nu a reusit decat doua goluri, unul cu Otelul Galati in campionat si unul in Europa League, cu Maccabi Haifa, atunci cand ros-albastrii s-au impus cu 4-2.

Gigi Becali a reactionat la adresa lui Florin Costea, care nu a acceptat sa plece la Petrolul Ploiesti. Patronul Stelei voia sa scape de fostul jucator al Craiovei, dar jucatorul nu accepta sa plece. "Florin Costea de maine se va antrena numai cu accidentatii. Nu mai intra in vederile echipei. Vreau sa scap de el. Are ceva la cap. Dupa ce a luat de la mine vreo 300.000 de euro, mai vrea si de la Walter si el a driblat fotbalul. Te doare capul cu el. Ii dau amenda de 30% si il tin numai in tribuna! I-am zis sa plece liber, nu mai am nevoie de banii lui. Vreau sa fac curat la echipa", a spus Gigi Becali, la GSPTV, acum cateva zile.

VIDEO! Progres uimitor pentru Mihai Nesu: Pedaleaza cu mainile!... Raliul Aradului: Victorie fara drept de apel pentru Francois Delecour ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x