Antena Căutare

ULTMA ORĂ: S-a aflat CAUZA MORŢII lui Patrick Ekeng! Inima fotbalistului era prea mare pentru corpul său

Din momentul în care s-a prăbușit pe teren și până când a ajuns la Spitalul de Urgență lui Patrick Ekeng nu i s-a făcut nici o manevră se resuscitare. Pe teren, atât cât s-a putut vedea, nimeni nu a făcu masaj cardiac și nici nu i s-a montat aparatul de monitorizare. De ce? Doctorul echipei Dinamo spune că ”avea puls și respira”, iar medicii care l-au preluat la Floreasca au spus că ”era în șoc cardio-respirator”. Ce s-a întâmplat în ambulanță și de ce nu a fost măcar monitorizat, nimeni nu spune și nu putem decât să ne facem scenarii.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit din cauza unei afecţiuni cardiace, numită hipertrofie cardiacă, susţin legiştii.

Mijlocasul dinamovist ar fi avut inima prea mare pentru corpul sau. Fotbalistul a murit vineri seară, la vârsta de 26 de ani, după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului dintre echipele Dinamo București și FC Viitorul Constanța.

Din momentul în care s-a prăbușit pe teren și până când a ajuns la Spitalul de Urgență lui Patrick Ekeng nu i s-a făcut nici o manevră se resuscitare. Pe teren, atât cât s-a putut vedea, nimeni nu a făcut masaj cardiac și nici nu i s-a montat aparatul de monitorizare.

Soţia însărcinată a fotbalistului Patrick Ekeng, copleşită de durere: "Doamne, ..." Mama sportivului şi-a mai ... Altfel de campioane. Cum arată handbalistele de la CSM București fără echipament de joc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x