Antena Căutare

Un avion cu bannerul "White Lives Matter Burnley" a survolat stadionul echipei Manchester City înainte de meciul cu Burnley

Un avion cu bannerul "White Lives Matter Burnley" (Vieţile albilor contează) a survolat stadionul echipei Manchester City înainte de meciul cu Burnley, de luni seară, din Premier League.

La câteva minute după ce jucătorii celor două echipe, arbitrii şi membrii stafurilor au pus piciorul în pământ în semn de omagiu pentru mişcarea antirasistă şi pentru lupta împotriva violenţei poliţiei, avionul cu bannerul pe care era sloganul extremei dreapta contra mişcării "Black Lives Matter" a survolat stadionul.

Clubul Burnley a reacţionat rapid şi a condamnat această operaţiune. "Nu ne reprezintă în niciun şi cooperăm cu autorităţile pentru identificarea responsabililor şi pentru a se lua măsurile necesare", a anunţat gruparea.

Sursa : news.ro

După ce a participat la Adria Tour, şi Viktor Troicki a fost testat pozitiv cu Covid-19. Şi soţia lui, însărcinată, este... Sergio Aguero s-a accidentat şi ar putea rata finalul sezonului în Premier League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x