Antena Căutare

Un barbat de 37 de ani sustine ca este fiul lui Mircea Lucescu. "Nu vreau banii lui, vreau adevarul!"

O noua telenovela zguduie lumea fotbalului. Un barbat a mers astazi in fata judecatorilor ca sa-i convinga ca este fiul lui Mircea Lucescu. Vrea ca antrenorul sa faca testul ADN si sa-l recunoasca. Presupusul fiu are 37 de ani si a crescut intr-un orfelinat. Ar fi aflat de la o matusa ca antrenorul i-ar fi tata. Lucescu a negat insa mereu existenta unui copil nelegitim.

Il cheama Busuioc Mircea si traieste pe picior mare. Asa i-a spus o matusa care l-a convins ca are un tata celebru, chiar pe antrenor de la Sahtior Donetk, Mircea Lucescu.

Barbatul are 37 de ani si a crescut intr-un centru de plasament. A fost abandonat de cea care i-a dat viata. Femeia nu vrea nici acum sa stie de el. Si tot la ea e cheia misterului.

Mircea Busuioc traieste modest intr-o baraca din Popesti Leordeni.

"Chiar Maica Domnului m-a si inspirat sa fac acest demers. Eu cred in Dumnezeu si atat. Si, vrei nu vrei, adevarul va iesi la lumina! Vreau adevarul, sa stiu cine sunt! Si atat!", spune Busuioc.

Nu este zi in care sa nu se uite in oglinda cu poza antrenorului in mana.

Barbatul sustine ca nu vrea bani de la antrenorul Mircea Lucescu. Daca s-ar dovedi ca este fiul luisi ar avea dreptul la un sfert din averea acestuia, estimata la 50 de milioane de euro, el spune ca ar dona totul orfelinatului in care a crescut.

Mircea Lucescu este casatorit si are un copil, la fel de celebru - Razvan Lucescu. Antrenorul lui Sahtior se afla acum in Ucraina si nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. A negat insa, in urma cu cateva luni, existenta unui fiu nelegitim. Urmatorul proces va avea loc peste o luna.

Kenny Morgans, fost jucator al lui Man.United, completeaza in ceruri generatia "Busby Babes"... Ce inseamna numarul unu! Pe Djokovic il maseaza patru domnisoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x