Antena Căutare

Un fost cosmar al Stelei injura agentii de paza in aeroport

Marco Simone, actualul antrenor al lui AS Monaco, este in mijlocul unui scandal rasist de proportii, dupa ce a injurat un agent de paza arab pe aeroportul din Roissy.

Marco Simone a facut parte din echipa lui PSG care i-a administrat o infrangere usturatoare Stelei in 1997: 5-0, dupa ce in tur ros-albastrii castigasera cu 3-0 la masa verde pentru ca francezii il utilizasera pe Laurent Fourinier, care nu avea drept de joc.

In prezent, fostul atacant italian este antrenor la AS Monaco, iar recent a fost protagonistul unui scandal rasist. Simone e acuzat ca l-a injurat pe Abid Tayef, un agent de paza arab, angajat al aeroportului din Roissy, o suburbie a Parisului.

Iata cum descrie Tayef evenimentele: "Eram langa scarile rulante, cand am vazut un copil de un an, un an si ceva mergand nesupravegheat prin aeroport. Cand am intrebat "al cui e micutul" o persoana si-a facut aparitia din multime, probabil tatal. I-am transmis sa aiba grija de copil, iar acesta mi-a raspuns: "Vezi-ti de treaba arab nenorocit". Era Marco Simone".

Foto: Hepta

Tragedie in box: un pugilist filipinez a decedat in urma loviturilor primite in ring... Real Madrid va disputa un amical cu a treia echipa a lui Di Stefano...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x