Căutare Live

Un fost cosmar al Stelei injura agentii de paza in aeroport

Marco Simone, actualul antrenor al lui AS Monaco, este in mijlocul unui scandal rasist de proportii, dupa ce a injurat un agent de paza arab pe aeroportul din Roissy.

Marco Simone a facut parte din echipa lui PSG care i-a administrat o infrangere usturatoare Stelei in 1997: 5-0, dupa ce in tur ros-albastrii castigasera cu 3-0 la masa verde pentru ca francezii il utilizasera pe Laurent Fourinier, care nu avea drept de joc.

In prezent, fostul atacant italian este antrenor la AS Monaco, iar recent a fost protagonistul unui scandal rasist. Simone e acuzat ca l-a injurat pe Abid Tayef, un agent de paza arab, angajat al aeroportului din Roissy, o suburbie a Parisului.

Iata cum descrie Tayef evenimentele: "Eram langa scarile rulante, cand am vazut un copil de un an, un an si ceva mergand nesupravegheat prin aeroport. Cand am intrebat "al cui e micutul" o persoana si-a facut aparitia din multime, probabil tatal. I-am transmis sa aiba grija de copil, iar acesta mi-a raspuns: "Vezi-ti de treaba arab nenorocit". Era Marco Simone".

Foto: Hepta

Tragedie in box: un pugilist filipinez a decedat in urma loviturilor primite in ring... Real Madrid va disputa un amical cu a treia echipa a lui Di Stefano...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri