Antena Căutare

Momentul în care un jucător de fotbal l-a tăiat cu lama pe un adversar, în timpul unui meci! 

Incidente teribile au avut loc la un meci de fotbal din liga a treia turcă, ce a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, între Amedspor și Sakaryaspor, scor 1-1.  Mai exact, un jucător a fost surprins în timp ce ținea în mână un obiect tăios, cu ajutorul căruia a agresat un sportiv. 

Incidente teribile au avut loc la un meci de fotbal din liga a treia turcă, ce a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, între Amedspor și Sakaryaspor, scor 1-1. Mai exact, un jucător a fost surprins în timp ce ținea în mână un obiect tăios, cu ajutorul căruia a agresat un sportiv.

La momentul salutului dintre cele două formaţii rivale, Mansur Calar (33 de ani), jucătorul gazdelor, a fost observat de camerele TV ţinând în mână un obiect tăios, asemănător unei lame de ras. La scurt timp după, acesta a fost surprins încercând să-l taie pe căpitanul oaspeţilor, Ferhat Yazgan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu s-a oprit, însă, aici, întrucât el a mers la adversar și l-a strâns de gât, dovada fiind făcută publică chiar de victimă, care a făcut publică o fotografie pe Instagram, în care se poate vedea urmele rănilor acestuia.

Potrivit presei turce, altercaţiile ar fi avut loc din cauza rivalităţii dintre cele două cluburi, dar, cel mai important, din pricina conflictului dintre turci şi kurzi.

În ciuda acestor conflicte, Mansur Calar nu a fost eliminat şi a fost integralist în remiza echipei sale.

Poiana Braşov e gata de competiţie. Una de standarde internaţionale în sporturile de iarnă... Fiul fostului antrenor al naționalei României este în moarte clinică: „E un moment devastator. Mi-e greu să vorbesc!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x