Un fotbalist român, infectat cu COVID-19, a fost bătut de colegii de echipă: „Ne-ai îmbolnăvit! Tu și familia ta!” Sportivul a ajuns în spital

Un fotbalist român a ajuns la spital, după ce a fpst bătut de trei colegi de echipă, care l-au acuzat că i-a infectat cu noul coronavirus. Agresorii au fost reținuți de polițiști.

Imagine arhiva

Scandal uriaș în lumea fotbalului din Albania. Un fost internațional român de tineret, infectat cu noul coronavirus, a fost amenințat și bătut de trei coechipieri, care-l învinovățesc de răspândirea virusului.

Românul a fost confirmat pozitiv vineri, înaintea meciului dintre Partizani și KF Tirana.

După ce toţi componenţii lotului au fost testaţi – alţi trei colegi ai fundaşului central român au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavrus – românul a fost considerat vinovat pentru această situaţie, scrie prosport.ro.

Imediat după ce au primit rezultatele testului COVID-19, Eraldo Cinari, Esat Mala şi Kristi Kote l-au sunat şi l-au ameninţat pe român. Nu a fost suficient. Cei trei au mers până la casa acestuia. Scandalul s-ar fi transformat în bătaie, presa albaneză dezvăluind că vecinii au chemat Poliţia, iar colegii agresori au fost arestaţi.

Din informaţiile oferite de publicaţiile sportive de la Tirana, românul a fost rănit, fiind în prezent fiind internat, în timp ce colegii lui au ajuns pe mâna Poliţiei.

Ultimele știri