Antena Căutare

Care este starea lui Michael Schumacher? Un prieten apropiat spune adevărul despre recuperarea pilotului

Vești nesperate pentru fanii lui Michael Schumacher! Un prieten apropiat al pilotului a vorbit despre recuperarea acestuia. 

Care este starea lui Michael Schumacher? Un prieten apropiat spune adevărul despre recuperarea pilotului
| hepta.ro

Vești nesperate pentru fanii lui Michel Schumacher! Un prieten apropiat al familiei a vorbit, pentru prima oară, despre felul în care decurge recuperarea fostului pilot de Formula 1.

Pilotul de origine daneză Nicklas Nielsen este un bun prieten al fiului fostului pilot, Mick Schumacher. Juniorul a moștenit talentul tatălui său, devenind campion european în Formula 3.

Nielsen a vorbit despre cum duce Mick povara stării tatălui său și despre speranțele pe care familia le are pentru recuperarea pilotului: „Se poate ca Michael să își revină, să se întoarcă complet refăcut. Mick nu se plânge de condiția tatălui său, dar îmi spune că este dificil uneori.”

Recent, soția lui Michael Schumacher a vorbit pentru prima oară despre starea pilotului, într-o scrisoare emoționantă:

"Îți mulțumesc sincer pentru mesaj, e un dar foarte frumos ce ne ajută în aceste momente dificile. Aceste mesaje drăguțe și cuvinte bine intenționate sunt un sprijin important pentru familia mea. Știm cu toții că Michael este un luptător și nu va renunța niciodată"

Cel mai mare câștig la pariuri în România! Bilet fabulos al unui român care s-a îmbogățit... Șoc pentru un fotbalist celebru din România și soția lui: „Este copilul nostru!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x