Antena Căutare

Un pusti din Targoviste se pregateste sa devina pilot de Formula 1

Un pusti din Targoviste are sansa de a deveni primul roman care ajunge sa piloteze in cursele de Formula 1. La 15 ani, viseaza sa conduca precum idolul lui, regretatul campion Ayrton Sena. A facut deja primul pas spre marea competitie.

Mihnea pare un adolescent ca oricare altul. Locuieste la Targoviste alaturi de parinti si sora lui. De la opt ani, viteza si condusul i-au intrat in sange. In 2005, baiatul acastigat Campionatul National de Karting, iar seria victoriilor in acest sport a continuat.

La inceputul acestui an, a decis sa mearga la o scoala de pilotaj si sa participe la o competitie care dureaza cateva luni, in mai toata Europa.

La volanul unui monopost similar celor din Formula 1, a reusit sa impresioneze. A luptat pana la ultimul moment si a urcat pe ce-a de-a treia treapta a podiumului la finalul campionatului dupa ce in cursa si-a tinut admiratorii cu sufletul la gura.

Ioan Andone a demisionat de la CFR Cluj! Urmatoarea lui destinatie ar putea fi Rapid... VIDEO! Liga Campionilor: Real Madrid invinsa la Dortmund. AC Milan continua declinul. Vezi rezultatele si golurile marca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x