Antena Căutare

Un stadion din Argentina se va numi Emiliano Sala

Stadionul echipei San Martin de Progreso (Santa Fe) se va numi Emiliano Sala, după numele fostului jucător decedat în urma unui accident aviatic la 21 ianuarie. Sala, născut la Santa Fe, ar fi împlinit joi 29 de ani.

Cu ocazia acestui eveniment va fi prezentată şi o pictură murală realizată de artisul spaniol Guillermo Griffa, care îl reprezintă pe Sala în tip ce celebrează un gol.

Emiliano Sala a decedat la 21 ianuarie, după ce avionul de dimensiuni mici în care se afla s-a prăbuşit. Avionul de tip Piper Malibu în care erau Sala şi pilotul David Ibbotson a fost dat dispărut, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi. Epava avionului a fost găsită, la 3 februarie, pe fundul Canalului Mânecii. Autorităţile britanice au recuperat din epava avionului trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala. Trupul pilotului David Ibbotson nu a fost găsit.

Sursa : news.ro

CM de rugby: Echipa Angliei, sancţionată pentru comportamentul jucătorilor săi la ceremonia haka a All Blacks... Roger Federer nu va participa la ATP Cup, o nouă competiţie pe echipe organizată în ianuarie 2020...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x