Antena Căutare

Un volum urias pentru un fotbalist urias: Carte de 15 kilograme despre Pele

Lucrarea  se numeste “1.283”, titlul fiind inspirat de numarul de goluri inscrise de brazilian in intreaga sa cariera

Considerat de multi specialisti cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, Edson Arantes do Nascimento, “Pele”, va intra in istorie si pentru faptul ca va deveni singurul sportiv despre care s-a scris o carte ce cantareste...15 kilograme.

Fosta stea a "Selecao” este protagonistul volumului intitulat sugestiv “1.283”, titlul insemnand numarul de goluri inscrise de acesta in cariera sa prodigioasa. Pretul cartii ce va fi lansate in perioada urmatoare la Sao Paolo este de 1.225 de euro si contine peste 500 de fotografii si 1.280 de texte publicate de-a lungul timpului despre legendarul jucator brazilian. Valoarea publicatie a fost data si de faptul ca fiecare copie va purta semnatura inegalabilului Pele, iar lansarea s-a consumat la Muzeul Imaginilor si al Sunetelor din Sao Paolo. Goal.com informeaza ca, in mod simbolic, editorii au decis sa scoata pe piata doar 1.283 de copii ale cartii si dupa aparitia din Brazilia va fi lansata si in Londra, New York si Dubai. La finele evenimentul produs la Sao Paolo, Pele a recunoscut ca acesta a fost unul dintre cele mai importante momente ale vietii sale: “Am fost foarte emotionant atunci cand am vazut imaginile din aceasta carte pentru ca mi-am amintit de toate persoanele importante din viata familie, prieteni, colegi, fani”, a postat brazilianul pe contul sau de Twitter.

TOTO SCHILLACI: Iti mai aduci aminte de “Salvatore de la patria”? ... Tomi Coconea, ultramaraton de 600 de kilometri, pana in Ungaria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x