Antena Căutare

Unde ati dus autocarul? Stelistii s-au ratacit la sosirea in Spania

Mihai Stoica si Laurentiu Reghecampf au decis sa le faca o "aroganta" fotbalistilor si sa plece fara sa ii astepte spre autocar. Ramasi in aeroport, stelistii au apelat la reporteri pentru a ajunge la destinatie.

Steaua Bucuresti a aterizat in Spania pentru primul cantonament al perioadei de pregatire. Dupa un zbor cu peripetii, MM Stoica si Laurentiu Reghecampf s-au gandit sa mai destinda atmosfera si sa le intinda o cursa fotbalistilor. Au plecat mai repede din aeroport, fara sa spuna nimic.

Cum jucatorii habar n-aveau cum sa iasa din aeroport, a fost nevoie de indicatiile jurnalistilor pentru ca Adi Popa, Latovlevici si restul ros-albastrilor sa ajunga la autocar.

Imediat dupa zarirea "exit"-urilor, stelistii au fost abordati de fani pentru o sesiune de fotografii si autografe. Bourceanu, Stanca si Nikolici, printre cei mai solicitati de romanii din Spania.

Jamie Oliver, contract de catering cu Man. City! "Sa mananca si gura fanilor ceva"... Un fotbalist de la AFC Wimbledon a intrebat pe Twitter cand are meci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x