Antena Căutare

Unirea Alba Iulia - UTA 1-0 / Ardelenii intra in carti pentru promovare

Pe stadionul Cetate din orasul Marii Uniri, gazdele s-au impus la limita in fata aradenilor si au acumulat 14 puncte, cu unul mai putin decat Bistrita, care si-a amanat partida cu Severin.

Prima repriza a fost una echilibrata, cu ocazii la ambele porti. Balu putea sa deschida scorul in minutul 8 dupa un lob inspre poarta parasita de Smaranda, iar textilistii au avut ocazia sa marcheze la lovitura libera executata bine de Nadaban dar respinsa in corner de Pascal. Purece si Jackie Nicolae au trecut si ei pe langa gol, dar la cabina s-a intrat cu 0-0.

Repriza secunda a fost animata de golul lui Petcut, reusit dupa un dribling pe langa doi fundasi aradeni care sarbatoreau probabil o ora scursa de la inceputul jocului. Vazandu-se condus, Nagy a fortat, introducandu-l pe Capata in locul lui Nicolae dar cel mai aproape de egalare a fost Balan, al carui sut a fost respins de pe linia portii de Mircea Oprea. La acea faza oaspetii au cerut indelung penalti pentru un presupus hent al lui Camara, insa in zadar.

In urma acestui rezultat, Unirea se apropie de grupul echipelor din fruntea clasamentului in timp ce UTA ramane departe de obiectivul fixat, acela de a promova.

Foto: ligab.ro

Cad unu' dupa altu': si Tanase s-a accidentat... F1, MP Suzuka: Vettel, dublu campion mondial la ralanti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x