Antena Căutare

Universitatea Craiova, penalitate sportivă de 5.000 de lei; Bogdan Andone, suspendat două jocuri

Comisia de Disciplină a FRF a decis, miercuri, ca gruparea Universitatea Craiova să fie penalizată cu 5.000 de lei ca urmare a unor incidente de la meciul cu Gazz Metan Mediaş, din play-off-ul Ligii I.

Articolul în baza căruia s-a decis penalizarea face referire la “introducerea în locurile de desfăşurare a jocurilor de băuturi alcoolice, obiecte şi materiale explozive, incendiare şi fumigene, substanţe toxice, halucinogene şi iritante, alte obiecte ce au fost folosite de spectatori la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot contribui la producerea unor acte de violenţă”.

După partida Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj, Ovidiu Hoban, eliminat, a fost susoendat un joc şi penalizat cu 740 de lei.

De asemenea, tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Bogdan Andone, eliminat la partida cu FC Botoşani, a fost suspendat două jocuri şi penalizat cu 320 de lei.

Sursa : news.ro

LPF: Modificări în programul etapei a patra din play-off/play-out... Belodedici, Mutu şi Paşcanu, mesaj pentru românii din diaspora în contextul epidemiei de Covid-19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x