Antena Căutare

Universitatea Craiova se desfiinţează! Mititelu le-a cerut jucătorilor să predea echipamentele

Problemele financiare l-au îngenuncheat, din nou, pe Adrian Mititelu, care a anunţat că proiectul "Universitatea Craiova" se opreşte după eşecul usturător, 0-3, de pe terenul Gloriei Bistriţa

Problemele financiare l-au îngenuncheat, din nou, pe Adrian Mititelu, care a anunţat că proiectul "Universitatea Craiova" se opreşte după eşecul usturător, 0-3, de pe terenul Gloriei Bistriţa.

Patronul oltenilor le-a cerut jucătorilor să predea echipamentul şi le-a transmis că echipa nu se va mai prezenta la meciuri: "S-a terminat, adio! Nu mai are sens să continuăm aşa", anunţă gsp.ro.

Mititelu va organiza, joi, o conferinţă de presă în care va anunţa că Universitatea Craiova nu se va mai prezenta la niciun meci din Liga a II-a, după ce echipa a reuşit un singur rezultat de egalitate în cele cinci partide disputate în 2014.

În conflict cu primarul Olguţa Vasilescu, finanţatorul Ştiinţei şi-a văzut echipa dată afară de pe Oblemenco şi obligată să se antreneze prin parcuri sau pe terenurile formaţiilor de amatori din comunele de pe lângă Craiova. La finalul lui 2013, Mititelu l-a demis din funcţia de antrenor principal pe Nicolo Napoli şi a refuzat categoric o fuziune cu FC U Craiova, echipa finanţată de Primărie.

BOMBĂ în fotbalul românesc: Steaua şi Viitorul ar putea fuziona! Detaliile mutării... Cupa României | Petrolul şi Astra au terminat la egalitate prima manşă a semifinalelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x