Antena Căutare

Universitatea Craiova va reveni in campionat

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Universitatea Craiova sa reintre in campionat, dupa ce anul trecut Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a dezafiliat echipa din Banie.

Decizia Curtii de Apel a venit dupa ce Adrian Mititelu a visat echipa sa intr-un echipament albastru, lucios, jucand cu adversari imbracati in negru. In visul lui Mititelu, Universitatea Craiova a castigat partida de fotbal, iar a doua zi a invins si in instanta.

Federatia Romana de Fotbal (FRF) trebuie acum sa reafilieze echipa craioveana, hotarare de care s-a bucurat si primarul Olguta Vasilescu. Aceasta s-a oferit sa aduca sponsori pentru echipa, iar compania Ford este una dintre variantele luate in calcul.

Adrian Mititelu nu mai are insa nici jucatori, nici antrenori. Din acest motiv, va cere daune de 250 de milioane de euro, bani care includ valoarea celor 40 de jucatori care ajuns in alte echipe din Liga I. Din cele 250 de milioane pe care Mititelu le vrea de la FRF, 27 milioane reprezinta numai clauzele de reziliere ale contractelor fratilor Costea, ajunsi intre timp la Steaua.

Liga Profesionista de Fotbal şi FRF mai au la dispozitie 5 zile ca sa atace decizia la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

A murit pugilistul David Arthur. Sportivul avea doar 35 de ani... S-au pus in vanzare biletele pentru BCR Open Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x