Antena Căutare

Unul din cele mai preţioase obiecte personale ale lui Cristiano Ronaldo, cumpărat pe o sumă uriaşă. Cât a plătit un milionar

Cristiano Ronaldo, câștigătorul a cinci Baloane de aur, a scos la licitație unul dintre bunurile sale de preț. Unul dintre milionarii lumii au plătit bani grei pentru a-l adăuga colecției sale.

imagini cu cristiano ronaldo Galerie
Unul din cele mai preţioase obiecte personale ale lui Cristiano Ronaldo, cumpărat pe o sumă uriaşă. Cât a plătit un milionar | Profimedia

Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai binecotați jucătorti de fotbal din lume și câștigătorul a nu mai puțin de cinci Baloane de Aur a luat o hotărâre cel puțin surprinzătoare. Starul de la Al-Nassr și-a scos la licitație unul dintre cele mai prețioase obiecte personale care îi încununează cariera de sportiv, însă acesta nu a ajuns pe mâinile oricui. Potrivit sportbible.com, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii a plătit bani grei pentru a-l adăuga colecției sale.

Cristiano Ronaldo a scos la licitație un Balon de Aur. Câţi bani a putut să dea unul dintre miliardarii lumii pe bunul starului

De-a lungul carierei sale de fotbalist, Cristiano Ronaldo a câștigat cinci Baloane de Aur, însă recent, a ales să vândă replica celui obținut în 2017. De obicei, cei care au avut onoarea de a instra un posesia unui astfel de premiu, îl predau clubului pentru care a l-au câștigat, în timp ce jucau acolo.

Citește și: Gestul grandios făcut de Cristiano Ronaldo pentru a obține numărul de telefon al unei membre Pussycat Dolls. Ce a oferit la schimb

De asemenea, alți jucători preferă să îl adauge propriei colecții de trofee pentru se mândri cu realizările lor, dar nu și Ronaldo. Starul de la Al-Nassr are o istorie diferită cu premiile sale. De exemplu, fotbalistul a cerut să-și doneze Balonul de aur, câștigat în 2013, unor organzații de caritate, relatează marca.com.

Acesta a fost scos la licitație, toate încsările fiind destinate organizației de caritate care ajută copiii cu boli grave, Make-A-Wish. Evenimentul a avut lor la Londra, iar obiectul prețios al sportivului a ajuns în colecția unuia dintre miliardarii lumii.

Idan Ofer, cel mai bogat om din Israel, este acum posesorului Balonului de aur obțiinut de Ronaldo în 2013, pentru care a oferit nu mai puțin de 600.000 de euro.

La acel moment, miliardarul s-a și pozat cu noul său trofeu, alături și de vechiul reprezentat al fobalistului, Jorge Mendes.

De asemenea, în cadrul aceluiași eveniment, a fost pusă în joc și o întâlnire față în față cu managerii legendari Pep Guardiola și Jose Mourinho, care urma să aibă loc la un eveniment de box din Manchester. Premiul s-a ridicat la suma 30.000 de euro, în cadrul licitației.

Citește și: După ce s-a zvonit că relația lor stă pe un butoi de pulbere, Ronaldo a apărut așa cu Georgina. Imaginile care au facut senzatie

Deși licitațiile pentru Balonul de Aur nu sunt un lucru obișnuit, trofeele de de argint și suvenirurile culese de legenda de la Real Madrid, Madrid Alfredo di Stefano, s-au vândut pe mulți bani în 2021.

Balonul său de Aur din 1957 s-a vândut la 60.800 de lire sterline, iar al doilea, a fost ridicat doi ani mai târziu, cu prețul de 54.400 de lire sterline. Rarul „Super Balon de Aur”, deținut doar de Di Stefano, a câștigat cu o ofertă de 187.500 de lire sterline.

Ultimul Balon de Aur al lui Ronaldo a venit în 2017, iar Lionel Messi s-a retras în duel, cu șapte Baloane de Aur în numele său.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x