Antena Căutare

UPDATE! DNA a pus sechestru pe casele greilor din fotbal: Mircea Sandu si Dumitru Dragomir

Procurorii DNA au pus sechestru asigurator pe o casa a presedintelui FRF, Mircea Sandu, precum si pe alte trei imobile ale lui sefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. Imobilele au fost sechestrate in dosarul LPF.

Procurori DNA au pus sechestru pe sediul Ligii Profesioniste de Fotbal

Procurori au pus sechestru pe sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, dupa ce au discutat cu presedintele LPF mai bine o ora. Doi procurori DNA au fost, joi dimineata, la sediul LPF, in legatura cu ancheta privind excluderea Universitatii Craiova.

DNA i-a audiat pana in prezent pe toti cei acuzati in acest dosar si mai multi fosti componenti ai echipei oltene, informeaza Mediafax.


Liga Pofesionista de Fotbal este anchetata in dosarul privind excluderea echipei Universitatea Craiova. Conform surselor apropiate anchetei, este de asteptat ca si la Federatia de Fotbal sa fie instituit sechestru asigurator, in aceeasi investigatie.

In data de 20 iulie 2011, Comitetul Executiv al FRF a votat dezafilierea echipei Universitatea Craiova, excluderea avand la baza faptul ca Stiinta ar fi chemat in instanta forul fotbalistic.

Toti cei implicati in cazul "Universitatea Craiova" sunt invinuiti de abuz in serviciu si de sustragere de bunuri de sub sechestru. Pedeapsa pe care o risca este cuprinsa intre sase luni si 15 ani de inchisoare.

Urmatorul termen stabilit in acest proces este 27 aprilie 2012.

Somalia: Presedintele federatiei de fotbal si cel al comitetului olimpic, ucisi intr-un atentat... Polo: Romania s-a calificat in "sferturile" turneului preolimpic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x