Antena Căutare

UPDATE: Transferul lui Pantilimon la Manchester City, in impas din cauza lui Marian Iancu

UPDATE! Costel Pantilimon este, incepand de vineri, noul portar al echipei Manchester City, informatia fiind confirmata de catre site-ul oficial al gruparii din Premier League. Banatenii au incasat 2,5 milioane de euro din transferul lui Pantilimon in Anglia, in timp ce portarul va incasa 700.000 de lire sterline pe stagiune.

Cei de la Manchester City au scos de pe site-ul oficial stirea referitoare la transferul lui Costel Pantilimon la gruparea antrenata de Roberto Mancini. Se pare ca oficialii britanici si cei banateni nu s-au inteles in ceea ce priveste suma de transfer: englezii ar fi dorit un imprumut pe un an cu optiune de cumparare, in timp ce Marian Iancu vrea un transfer definitiv, bazandu-se avand si pe oferta lui Udinese; italienii sunt dispusi sa il cumpere pe portarul nationalei cu 3 milioane de euro.

„Ne-am inteles, au fost discutii prelungite in ultimele zile si in cele din urma s-a ajuns la un rezultat pozitiv. In urmatoarele ore se vor clarifica toate lucrurile, iar Pantilimon va semna contractul daca intelegerea va fi respectata", a declarat Florin Manea, impresarul fotbalistului, pentru Gazeta Sporturilor.

Afacerea este si pe placul oficialilor timisoreni, care au preferat oferta englezilor in favoarea celei de la Udinese, clubul italian fiind dispus sa plateasca doar 1,8 milioane de euro pentru portarul de 24 de ani.

„A existat interes din partea celor de la Udinese si din partea unui club din Anglia. Au facut o oferta clara, iar acum asteptam reprezentantii clubului pentru a pune la punct toate lucrurile", a spus directorul sportiv Daniel Stanciu.

Pantilimon, care a fost cumparat de Poli in 2006 pentru numai 50.000 de euro de la Aerostar Bacau, a plecat deja din cantonamentul echipei nationale pentru a se intalni cu reprezentantii lui Manchester City si a semna contractul.

Twente – Benfica si Arsenal – Udinese, derby-urile play-off-ului Ligii Campionilor... Franta va veni la Bucuresti cu o aparare improvizata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x