Antena Căutare

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018, sferturi! Uruguay - Franța, duelul dintre apărarea lui Godin și atacul lui Mbappe

Uruguay - Franța, sferturi de finală Campionatul Mondial. Multe au fost, 32, doar 8 au mai rămas în luptă pentru trofeul suprem din fotbalul mondial. Astăzi, de la ora 17:00, pe Nizhny Novgorod Stadium, America de Sud și Europa se întâlnesc în primul duel al zilei dintre cele două continente. Uruguayul lui Oscar Tabarez dă piept cu Franța lui Didier Deschamps, în primul meci din sferturile de finală ale Campionatului Mondial.

Uruguay - Franța, sferturi de finală Campionatul Mondial. Meciul dintre Uruguay și Franța este un duel între o echipă care dispune de o apărare aproape perfectă, cea a sud-americanilor (un gol primit în 4 meciuri), și una cu un atac care a strălucit în ”optimi” cu Argentina. Mbappe, Griezmann & co. s-au distrat cu naționala lui Messi, de care au dispus cu 4-3. Uruguay s-a impus cu Portugalia, 2-1, într-un meci în care a făcut o singură eroare în defensivă, la golul lui Pepe.

Uruguay - Franța, sferturi de finală Campionatul Mondial. Astăzi, calculele hârtiei sunt strâns legate de problemele medicale din lotul ”Celeștilor”. Omul care a dus practic Uruguay în ”sferturi”, Edinson Cavani, are șanse minime de a juca azi, iar assist-man-ul Luis Suarez are și el probleme de sănătate, însă ceva mai ușoare. În fața unui Uruguay știrbit de acest probleme vom avea o națională a Franței dornică de atac, cu un Mbappe aflat în formă extraordinară.

Uruguay - Franța, sferturi de finală Campionatul Mondial. Între cele două sfertfinaliste de azi s-au jucat până acum 7 meciuri. Cu excepția primelor două, din 1924 (5-1 Uruguay) și 1966 (2-1 Uruguay) , toate duelurile au stat sub semnul echilibrului. Între 2002 și 2012 au avut loc 4 meciuri. Toate s-au încheiat la egalitate: 0-0! În 2013 s-a jucat ultimul meci. A fost un amical decis de golul lui Luis Suarez. La Cupa Mondială, cele două au jucat în 1966, 2002 și 2010.

Uruguay - Franța, sferturi de finală Campionatul Mondial. Pentru meciul de azi, Tabarez va miza pe Cristhian Stuani sau Maxi Gomez în locul lui Cavani. Dincolo, Deschamps nu are gânduri de schimbări, însă are probleme cu cartonașele. Matuidi e suspendat, iar Olivier Giroud, Corentin Tolisso, Paul Pogba și Benjamin Pavard sunt la un ”galben” de ratarea semifinalei. Asta în caz de calificare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipele probabile în Uruguay - Franța:

Uruguay XI: Muslera; Caceres, Godin, Gimenez, Laxalt; Nandez, Torreira, Vecino; Bentancur; Suarez, Stuani;

Franța XI: Lloris; Pavard, Varane, Umtiti, Hernandez; Kante, Pogba; Tolisso, Griezmann, Mbappe; Giroud.

Câștigătoarea meciului Uruguay - Franța va întâlni în semifinale echipa care va triumfa în celălalt duel America de Sud - Europa de azi. De la 21:00, la Kazan, Brazilia joacă cu Belgia, în ”finala” din sferturile de finală.

Programul complet al sferturilor de finală ale Cupei Mondiale din Rusia:

  • 6 iulie, ora 17:00 Franta - Uruguay (Novgorod)
  • 6 iulie, ora 21:00 Brazilia - Belgia (Kazan)
  • 7 iulie, ora 17:00 Suedia - Anglia (Samara)
  • 7 iulie, ora 21:00 Rusia - Croatia (Soci)
Mihaela Buzărnescu - Karolina Pliskova, turul III la Wimbledon 2018! Organizatorii au anunțat arena și ora meciului... Revista presei sportive, 06.07.2018: Cristiano Ronaldo a spus ”DA!”. Când va fi prezentat; Plecare surpriză de la Barcel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x