Antena Căutare

UTA - Gaz Metan Severin 3-1 / Victorie pentru Nagy

Echipa de pe Mures a reusit sa obtina prima victorie acasa din acest sezon dupa ultimatumul dat de actionari la mijlocul saptamanii.

La Arad, textilistii au primit vizita unei echipe ce isi anuntase in intersezon pretentiile la promovare, Gaz Metan Severin. Oltenii au demonstrat ca nu se simt pre bine in Banat, si la fel ca la Timisoara au pierdut fara a pune prea mari probleme.

Gazdele au deschis repede scorul prin Draghici, care a transformat un penalti acordat dupa un hent al lui Crusoveanu la centrarea lui Nadaban. Imediat dupa aceasta faza, Saim l-a luat de gat pe Nicolae si a fost eliminat. Chiar si in 9 jucatori de camp, jucatorii veniti de la malul Dunarii au egalat, Neacsa executand impecabil o lovitura libera.

Cu spectrul blocarii salariilor si demiterii antrenorului, cei din Calea Aurel Vlaicu au fortat si au trecut in avantaj prin Gligor, care a deviat la coltul lung un corner executat de Purece. Avea sa fie 3-1 pana la final, coautorul golului doi marcand si el. Ultima reusita a fost vehement contestata de oaspeti, care au sustinut ca mingea nu a depasit linia portii.

Dupa acest succes, UTA asteapta mai linistita partida din etapa urmatoare cu Bistrita, in timp ce Gaz Metan se indeparteaza de locurile promovabile.

Foto: Hepta

Rapid - CS Mioveni 4-0 / Giulestenii se apropie la un singur punct de Dinamo... Ilie Stan nu e modest deloc. In iarna se duce sa ia lectii de la Guardiola si de la Mourinho...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x