Antena Căutare

UTA - Poli Timisoara 0-0 / Prea mult zgomot pentru nimic... la nimic

Aradul si Timisoara au terminat la egalitate un meci asteptat din 2008 de cele doua orase.

Prima repriza a derby-ului vestului a debutat cu UTA in atac incurajata de cei peste 7000 de spectatori insa Nicolae si Balan au ratat deschiderea scorului.

Daca Levy s-a plans de lotul pe care il avea la Steaua, Velcea ar fi trebuit sa se duca direct la Marian Iancu pentru a-i cere un fundas dreapta dupa evolutia modesta a lui Daruiala. Acesta a fost depasit de miza meciului si a facut o partida execrabila. Experienta violetilor i-a ajutat pe acestia sa reziste pana la final. Draghici, timisoreanul ce a jucat la Sanicolau Mare, la Fortuna Covaci, dar niciodata la Poli, s-a zbatut sa perforeze poarta lui Lepmets, insa in zadar.

Goga si Curtean au aratat ca nu se plictisesc doar in deplasarile lungi, gen Piatra Olt ci si in cele din vecinatate. Asa ca daca UTA nu a putut mai mult, Poli a ramas aceeasi echipa blazata care „se cauta" (vorba unui personaj nu foarte popular in Banat).

In urma acestui egal, violetii ar putea cadea in afara pozitiilor promovabile, pentru ca Bistrita si Argesul au meciuri cu echipe mai slab cotate: Juventus Bucuresti, respectiv lanterna Ariesul Turda.

Foto: ligab.ro

Buxtehuder - Oltchim 20-24 / Valcea a debutat in Liga Campionilor cu victorie... Astra Ploiesti - Sportul Studentesc / Multescu la a doua surpriza consecutiva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x