Antena Căutare

UNA PE ZI! Valentino Rossi a accelerat în viața sentimentală și a întâlnit-o pe Francesca Sofia! Imagini de infarct cu noua cucerire a ”Doctorului”

Legenda din MotoGP, italianul Valentino Rossi, 39 de ani, a băgat viteză în viața sentimentală și a făcut o nouă cucerire. Fără un suflet pereche din din vara anului trecut, când s-a despărțit de frumoasa Linda Morselli. Rossi s-a cuplat cu modelul italian Francesca Sofia Novello.

Francesca are 24 de anișori, e o adevărată zeiță a frumuseții, iar de curând a fost ”acroșată” de legenda sportului cu motor. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre de către revistele de profil din Italia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Între Francesca Sofia Novello și Valentino Rossi s-a înfiripat o poveste de dragoste încă de pe pistă, dar fiind faptul că, scriu italienii, Francesca a fost adeseori una dintre prezențele feminine purtăroare de umbreluță în timpul curselor.

Să vedem cu a cucerit ”Doctorul” Valentino:

UNA PE ZI! Valentino Rossi a accelerat în viața sentimentală și a întâlnit-o pe Francesca Sofia! Imagini de infarct cu noua cucerire a ”Doctorului”UNA PE ZI! Valentino Rossi a accelerat în viața sentimentală și a întâlnit-o pe Francesca Sofia! Imagini de infarct cu noua cucerire a ”Doctorului”UNA PE ZI! Valentino Rossi a accelerat în viața sentimentală și a întâlnit-o pe Francesca Sofia! Imagini de infarct cu noua cucerire a ”Doctorului”UNA PE ZI! Valentino Rossi a accelerat în viața sentimentală și a întâlnit-o pe Francesca Sofia! Imagini de infarct cu noua cucerire a ”Doctorului”UNA PE ZI! Valentino Rossi a accelerat în viața sentimentală și a întâlnit-o pe Francesca Sofia! Imagini de infarct cu noua cucerire a ”Doctorului”UNA PE ZI! Valentino Rossi a accelerat în viața sentimentală și a întâlnit-o pe Francesca Sofia! Imagini de infarct cu noua cucerire a ”Doctorului”UNA PE ZI! Valentino Rossi a accelerat în viața sentimentală și a întâlnit-o pe Francesca Sofia! Imagini de infarct cu noua cucerire a ”Doctorului”UNA PE ZI! Valentino Rossi a accelerat în viața sentimentală și a întâlnit-o pe Francesca Sofia! Imagini de infarct cu noua cucerire a ”Doctorului”UNA PE ZI! Valentino Rossi a accelerat în viața sentimentală și a întâlnit-o pe Francesca Sofia! Imagini de infarct cu noua cucerire a ”Doctorului”

foto: facebook.com

CFR Cluj riscă să nu joace în preliminariile Ligii Campionilor! FIFA a fost înștiințată oficial: ”Poate nici nu vor ajun... A fost anunțată echipa Play-off-ului Ligii 1! CFR Cluj domină primul ”11”. Surpriză uriașă: cine a fost desemnat ”Jucăto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x