Antena Căutare

Valentin Ghionea va evolua in sezonul viitor la HCM Constanta

HCM Constanta se intareste pentru participarea in Liga Campionilor cu un jucator din nationala Romaniei. Extrema dreapta Valentin Ghionea a semnat un contract valabil pe un an de zile cu echipa de la malul marii, desi a avut oferte si de la alte nume importante din Europa.

„Oferta primita de la HCM a fost extrem de buna. A contat mult faptul ca voi fi coleg cu mare parte dintre componentii echipei nationale si nu voi avea probleme de adaptare. Am venit la Constanta pentru sansa de a juca in Liga Campionilor si mi-am propus sa castig primul titlu de campion din cariera mea. Am mai fost in tratative cu polonezii de la Wisla Plock si cu ungurii de la MKB Veszprem, dar nu am ajuns la un acord si nu mai aveam timp de pierdut"


La fel de incantat a fost si antrenorul celor de la HCM, Ion Craciun: „Este un jucator cu experienta, care ne poate ajuta atat in campionat, cat si in lupta din Liga Campionilor".

Campiooana Romaniei are parte de o grupa accesibila in Liga Campionilor, urmand sa intalneasca pe Hamburg (Germania), Cimos Koper (Slovenia), St. Petersburg HC (Rusia), Wisla Plock (Polonia) si castigatoarea grupei a treia din turul doi preliminar, acolo unde se vor infrunta HC Metalurg (Macedonia), FH Hafnarfjordur (Islanda), Haslum HK (Norvegia) si Maccabi Srugo Rishon Lezion (Israel).

Citeste si Antena3

Foto: Gsp.ro

Turul Frantei, etapa 10-a: Andre Greipel s-a impus, la sprint... Niculae ramane la AS Monaco cu salariul injumatatit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x