Antena Căutare

Vanzarile de tricouri la Real Madrid au scazut dupa venirea lui Jose Mourinho

Vanzarile de tricouri si produse oficiale ale Real Madrid au scazut cu mai mult de 20 la suta, dupa ce postul de antrenor al celui mai titrat club din lume a fost ocupat de portughezul Jose Mourinho, informeaza publicatia Don Balon.

"De cand a venit Mourinho, de cand doar el vorbeste, de cand limiteaza prezenta jucatorilor carismatici la conferinte de presa si Cristiano Ronaldo nu mai este in centrul atentiei si de cand aproape toate antrenamentele sunt cu portile inchise, vanzarile de tricouri si produse oficiale au scazut cu mai mult de 20 la suta"


Sursa citata mentioneaza ca preocuparea sponsorilor de la Real Madrid este atat de mare incat un presedinte de companie a decis, fara stirea lui Florentino Perez, sa faca un sondaj in randul fanilor pentru a afla ce cred despre Mourinho. "Cei mai multi socios - unii dintre ei oameni de afaceri si prieteni ai lui Perez - ii spun lui Mourinho «Cotlet» si considera ca indiferent de rezultatele obtinute, el nu are profilul de respect si maretie cerut oricarui antrenor pentru a conduce Real Madrid", noteaza Don Balon.

"Real Madrid vinde tricouri, nu cravate. Si oricat de mult stil ar avea Mourinho facandu-si nodul la cravata sa, fanul madrilen vrea sa cumpere tricoul lui Cristiano, Casillas sau a altui idol al sau si nu ce poarta Mourinho", a declarat pentru Don Balon un oficial al unei firme de echipament sportiv.

Jurnalul.ro

Echipa FC Vaslui, din nou la antrenamente fara staful tehnic... Conducatorii lui FC Liverpool au acceptat oferta de cumparare din partea New England Sports Ventures...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x