Căutare Live

Vasile Turcu, în stare gravă la spital! A încercat să se sinucidă

UPDATE: Vasile Turcu este în comă! Medicii sunt rezervați în privința sanselor de supraviețuire.

Vasile Turcu, fost acționar la Dinamo București, a fost internat de urgenţă la spital, în stare gravă. Omul de afaceri a încercat să se sinucidă, fiind găsit în ultima clipă într-o cameră a vilei sale din Capitală.

Coform sursei citate, Vasile Turcu ar fi încercat să se sinucidă, motivele fiind încă necunoscute. Fostul acţionar al Dinamo a fost salvat în ultima clipă de medicii de la Floreasca, aceştia reuşind să îl resusciteze.

Vasile Turcu este un om de afaceri român care deține firme importante în domeniul construcțiilor. În anul 2010, averea lui Turcu era de 130-135 milioane euro, el situându-se pe poziția 57 în topul celor mai bogați oameni din România.

Turcu a fost acționar la Dinamo până în 2011 și a spus că ar fi dispus să revină la echipa din Ștefan cel Mare. Reacția sa a venit după ce Ionuţ Negoiţă, actual patron al ”câinilor”, afirmase că este dispus să cedeze clubul şi că aşteaptă propuneri din partea altor oameni de afaceri pentru preluarea echipei.

Fosta adversară a Nadiei Comăneci, învinsă pentru a doua oară! „Vrabia din Minsk” nu mai zboară, ci a ajuns să își vândă... Scrisoarea pe care Vasile Turcu a lăsat-o înainte să încerce să se sinucidă: "Îmi pare rău..."...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri