Antena Căutare

Vaslui castiga derby-ul cu Rapid si ajunge pe podium! Petrolul bate la Piatra-Neamt si spera la Europa

Vaslui a castigat cu 1-0 derby-ul cu Rapid si a urcat pe pozitia a treia in ierarhia Ligii I. Unicul gol al partidei a fost reusit in minutul 29 de catre Jumisse. In urma acestui esec, giulestenii au ajuns mai aproape de retrogradare decat de castigarea campionatului.

Criza pare fara sfarsit la Rapid! Planeta visiinilor s-a scufundat la Vaslui, acolo unde oamenii lui Marian Rada au pierdut cu 0-1 derby-ul primei etape din retur. Jumisse a inscris unicul gol al partidei si a provocat a 6-a infrangere pentru Rapid in actuala stagiune. Giulestenii au cazut pe pozitia a 8-a si au ajuns la 18 puncte de liderul Steaua.

Vasluienii au bifat al 10-lea succes stagional si au urcat pe pozitia a treia. Galben-verzii au acumulat 34 de puncte, la fel ca Pandurii si Astra, cu mentiuna ca giurgiuvenii au un joc mai putin disputat.

In cealalta partida a zilei, Petrolul Ploiesti s-a impus cu scorul de 2-0 pe terenul celor de la Ceahlaul. Golurile partidei de la Piatra-Neamt au fost semnate de Bokila (52) si Hoban (86). Ploiestenii au facut 30 de puncte si au urcat pe locul cinci in Liga I.

Luni se disputa ultimele trei meciuri ale etapei a 18-a. Otelul primeste vizita lui CSMS Iasi (18:00), Astra o intalneste pe Gloria Bistrita (19:00), in timp ce runda se incheie cu meciul Dinamo-CS Severin (20:30).

Serie A: Stoian inscrie cel de-al doilea sau gol la Chievo. Napoli, Inter si Lazio continua cursa de urmarire a liderulu... Gata! I-a sunat ceasul! Mourinho pleaca de la Real!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x