Antena Căutare

Vaslui nu plange dupa Luchin: L-a luat pe Marius Constantin

Marius Constantin a dat Bucurestiul pe Vaslui. Fostul rapidist a semnat un contract pe trei sezoane cu echipa patronata de Adrian Porumboiu si a fost prezentat oficial in cadrul unei conferinte de presa sustinuta joi.

„Nu stiu daca orasul Vaslui este pe placul meu, dar stiu ca nu de asta am venit aici. Am ales o echipa mare, unde sper sa joc cat mai mult. Pot spune ca este un nou inceput pentru mine", a declarat fundasul de 27 de ani.

Jucatorul care a petrecut ultimele sapte sezoane la Rapid a recunoscut ca in decizia sa de a semna cu FC Vaslui a contat foarte mult faptul ca moldovenii sunt antrenati de Viorel Hizo.

„In alegerea mea a contat foarte mult ca domnul Hizo este antrenor. El este cel care m-a contactat si, in plus, situatia mea la Rapid nu era una prea buna", a spus Marius Constantin.

„Este un jucator valoros atunci cand este extrem de serios si mi-a promis ca asa va fi. Nu a fost deloc usor sa-l aducem, dar si asteptam foarte mult de la el. Imi doresc jucatori care sa ridice nivelul echipei. Aveam nevoie de un fundas central care sa puna ordine in defensiva, pentru ca nu poti face performanta doar cu tineri fara experienta", a precizat Viorel Hizo, tehnicianul galben-verzilor.

Marius Constantin a debutat in prima liga in martie 2003, intr-o partida FC Brasov - FC Arges. In 2004, s-a transferat la Rapid, unde a castigat doua Cupe ale Romaniei si o Supercupa a Romaniei. In echipa nationala a evoluat de patru ori, prima oara in 2007, intr-un amical impotriva Irlandei.

sursa: antena 3

foto: antena3.ro

US Open: Rafael Nadal vs Andy Roddick, in sferturile de finala... Gazonul de pe National Arena amana cu o saptamana partida Steaua - Shalke 04...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x