Antena Căutare

Velcea Vilanova! Asemanarea dintre Poli Timisoara si Barcelona

Valentin Velcea, antrenorul celor de la Poli Timisoara, este singurul tehnician din primele doua ligi ale Romaniei care n-a cunoscut gustul infrangerii in actualul sezon.

Sapte victorii, cinci rezultate de egalitate si nicio infrangere. Asa arata palmaresul lui Valentin Velcea dupa turul de campionat cu Poli Timisoara. Fara sa piarda, timisorenii nu sunt totusi pe prima pozitie in Grupa a 2-a din liga secunda, acestia fiind depasiti de Corona Brasov.

Cel mai aproape de parcursul lui Velcea a fost Laurentiu Reghecampf, care a adunat doar doua infrangeri pe banca Stelei in cele 19 etape disputate. Ca o comparatie cu marile campionate ale Europei, invincibilitatea antrenorului lui Poli este regasita doar in cazul lui Tito Vilanova, neinfrant pe banca Barcelonei.

Sahtior Donetk si Manchester City erau si ele fara infrangere. Numai ca lui Mircea Lucescu i-a venit de hac Arsenal Kiev, scor 0-2, in timp ce parcursul bun al lui Mancini a fost intrerupt de Manchester United, scor 2-3.

Fara salariu primit in sezonul trecut, Velcea n-a renuntat la functia de "principal" al echipei de pe Bega si a continuat sa creada ca o poate readuce pe Poli in prima liga. Alintat in ultima perioada "Invincibilul", Velcea e convins ca daca Poli isi va rezolva problemele financiare, atunci echipa va reveni pe prima scena a fotbalului romanesc.

VIDEO! Prinde-l daca poti! Carlin Isles, cel mai rapid rugbyst... Noua moda in fotbal: Ghete cu cristale Swarovski...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x