Antena Căutare

Veste bombă în cazul dispariției lui Emiliano Sala! Cum cred polițiștii că s-ar fi salvat

Fotbalistul argentinian Emiliano Sala s-ar fi salvat cu ajutorul unei bărci aflate la bordul avionului care a dispărut, potrivit unei ipoteze optimiste forumlate de polițiștii care caută aeronava ce s-a făcut nevăzută pe radare.

Fotbalistul argentinian Emiliano Sala s-ar fi salvat cu ajutorul unei bărci aflate la bordul avionului care a dispărut, potrivit unei ipoteze optimiste formulate de polițiștii care caută aeronava ce s-a făcut nevăzută pe radare.

Alte ipoteze sunt: avionul să fi aterizat în altă parte, iar pilotul să nu fi reușit să contacteze încă pe nimeni, avionul să fi amerizat, iar Emiliano Sala și pilotul să fi fost salvați de o navă care trecea prin zonă sau ca avionul să se fi dezintegrat la contactul cu apa.

„Zona de căutări este prioritizată în funcție de ipoteza bărcii de salvare”, a precizat poliția, dând astfel speranțe că fotbalistul și pilotul să fie încă în viață.

Anterior, poliția avertizase că șansele de supraviețuire în asemenea cazuri sunt minime, dacă avionul a amerizat.

Înainte ca avionul să dispară de pe radare, Emiliano Sala le-a trimis prietenilor un mesaj audio tulburător pe WhatsApp, în care le spunea că se teme pentru viața lui și că aeronava pare să se „dezintegreze”. Mai multe detalii, aici.

Dispariția terifiantă a lui Emiliano Sala! Clipele de coșmar în care avionul s-a făcut nevăzut! „Nu știu dacă voi fi găs... Australian Open 2019. Program 23 și 24 ianuarie Evoluția Novak Djokovic și Naomi Osaka...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x