Veste proastă pentru rapidişti! Planul de reînfiinţare al clubului vişiniu a fost respins

Consilierii locali ai Sectorului 1 din partea USR şi PNL s-au opus în şedinţa ordinară de vineri propunerii primarului Dan Tudorache de înfiinţare a unei comisii care să analizeze posibilitatea finanţării FC Rapid.

Proiectul de hotărâre a primit aviz negativ cu 13 “abţineri”, faţă de 12 voturi “pentru”, dintr-un total de 25 de consilieri prezenţi, motivul invocat de consilierul USR Clotilde Armand fiind acela că documentele nu au fost prezentate cu cinci zile înaintea şedinţei. După vot, primarul Dan Tudorache a părăsit nervos sala de şedinţe.

Primarul Sectorului 1 intenţiona să înfiinţeze o comisie alcătuită din câte un reprezentant al fiecărui partid politic din consiliu, care să obţină informaţii, să negocieze şi să coordoneze o societate în patrimoniul căreia s-ar fi aflat marca Rapid.

“În realizarea obiectivului său, comisia va analiza şi va determina soluţiile optime pentru preluarea tuturor drepturilor patrimoniale în legătură cu brandul Rapid de către o entitate unică coordonată de reprezentanţi ai Primăriei Sectorului 1, fiind mandatată pentru a efectua orice fel de negocieri în acest sens”, se arată în Raportul de specialitate la proiectul de hotărâre respins de consilieri.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri