Antena Căutare

Veste proastă pentru un jucător important din naționala României. Clubul său i-a transmis că va fi dat afară!

Veștile proaste nu se mai opresc pentru componenții naționalei de fotbal a României. În timp ce mulți dintre ei sunt rezerve de lux la echipele la care sunt legitimați, alții primesc vești crunte în aceste zile. În această categorie îl încludem pe ”cel mai mare jucător” din lotul selecționat de Cosmin Contra pentru dubla cu Turcia și Olanda.

Împrumutat de Watford la Deportivo La Coruna, uriașul Costel Pantilimon a primit o veste teribilă din partea clubului de care aparține. Conform Daily Mirror, echipa din Premier League este decisă să-i rupă contractul în această iarnă românului. Britanicii sunt convinşi că goalkeeper-ul nu îi mai poate ajuta sub nicio formă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Contractul dintre Pantilimon şi Watford expiră în 2019, dar gruparea din Premier League nu mai doreşte să-l păstreze pe român. Panti a venit la Watford în 2016 de la Sunderland și a bifat numai opt meciuri oficiale pentru Watford, în care a încasat opt goluri.

Mult mai bine se descurcă românul în Spania. În actuala ediție din La Liga, portarul a evoluat în 6 partide pentru Deportivo, încasând nouă goluri şi reuşind să păstreze poarta intactă într-un singur meci.

FCSB mai dă o lovitură! Patronul Gigi Becali a făcut marele anunț: ”Este adevărat. O să semneze pe un an!”... Să nu asculți ce zice Popa! Antrenorul lui ACS Poli a șocat asistența după meciul cu Juventus. Ce a putut declara despre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x