Vești despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher! Ce se întâmplă cu fostul campion!

Au apărut noi informații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher, dar se pare că veștile nu sunt tocmai bune.

Informațiile i-au uimit pe fani

Au apărut noi informații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher, dar se pare că veștile nu sunt tocmai bune.

Fostul sportiv încă primește îngrijiri medicale speciale, dar nu și-a revenit după accidentul suferit în decembrie 2013.

Din cele declarate de diferiți apropiați, se pare că Schumacher face progrese mici, dar tot se află într-o condiție dificilă.

Potrivit unor surse, sportivul este foarte slab, dar reușește să se miște, să meargă câțiva pași și să ridice un braț. Totuși soția spune că este vorba doar despre un simplu zvon, căci sportivul nu se poate mișca deloc.

Schumacher, în vârstă de 46 ani, s-a lovit cu capul de o stâncă, după ce s-a aventurat într-o zonă din afara pistei, în stațiunea Meribel din Alpii francezi. În urma loviturii extrem de puternice, casca de protecție pe care o purta s-a rupt în două. Ancheta deschisă de poliția franceză pentru stabilirea cauzelor accidentului a fost ulterior clasată.

Imediat după accident, fostul campion a fost transportat la un spital din Grenoble (Franța), fiind plasat în comă indusă și supus la trei intervenții chirurgicale.

Fostul președinte de la Ferrari, anunț incredibil despre Michael Schumacher: "De fapt, asta i-a distrus viața"

El a rămas în comă timp de mai multe luni, fiind mutat ulterior într-o clinică din Lausanne, în iunie 2014, iar apoi la locuința sa din Elveția, câteva luni mai târziu, unde își continuă recuperarea și în prezent.

Ultimele știri