Antena Căutare

Vesti foarte bune pentru Piturca! Problema apararii a fost rezolvata

Cea mai mare provocare a selectionerului inainte de meciul cu Turcia era apararea, acolo unde mai multi jucatori erau incerti. Medicul echipei nationale, Pompiliu Popescu, i-a dat lui Piturca cea mai buna veste din ultimul timp: doi jucatori din defensiva sunt 100% apti de joc.

Tamas si Chiriches s-au recuperat dupa problemele de sanatate pe care le-au resimtit in ultimul timp si Piturca ii poate folosi in lupta de la Instanbul. Tamas va acoperi postul de fundas dreapta care i-a dat mari batai de cap selectionerului in ultimul timp. Chiar daca este fundas central la baza, Tamas a mai fost folosit in banda dreapta de Steve Clarke la ultimele meciuri ale lui West Bromwich Albion si este cea mai buna solutie pe care o are la dispozitie Victor Piturca.

Cel mai probabil, Tamas va juca in partea dreapta, iar Chiriches si Goian in centrul defensivei. Linia de aparare va fi completata in stanga cu Razvan Rat.

Abidal este in forma, la sase luni de la transplanatul de ficat. Vezi cum se antreneaza din nou starul Barcelonei!... Nu-i echipa mai iubita ca Rapid! Doi tineri au ales sa se pozeze in ziua nuntii pe stadionul din Giulesti ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x