Antena Căutare

Vești uriașe despre recuperarea lui Michael Schumacher: „Sper că vom putea cândva să asistăm împreună la...”

Jean Todt, președintele FIA a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1, Michael Schumacher. Todt speră să poată asista, în viitorul apropiat, la un Grand Prix alături de Michael Schumacher, starul F1 rănit grav într-un accident la schi în 2013, potrivit L’Equipe.

Vești uriașe despre recuperarea lui Michael Schumacher: „Sper că vom putea cândva să asistăm împreună la...”
| Profimedia

Jean Todt, președintele FIA a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1, Michael Schumacher. Todt speră să poată asista, în viitorul apropiat, la un Grand Prix alături de Michael Schumacher, starul F1 rănit grav într-un accident la schi în 2013, potrivit L’Equipe.

Todt, care era director sportiv la Ferrari în perioada în care Schumacher a câştigat cinci din cele şapte titluri mondiale din carieră, este un apropiat al germanului.

„Nu este o noutate, Michael se luptă în fiecare zi pentru a fi mai bine. Trebuie să fim alături de el în această luptă, să o susţinem pe soţia sa Corinna, o femeie extraordinară care se ocupă de el şi de copiii lor. Trebuie să îi ajutăm respectându-le total dorinţele. Michael este o legendă a automobilismului. Depinde de familie să decidă ce vrea ş ice nu vrea să spună. Este clar că trebuie cu toţii să-l ajutăm şi să sperăm că vor exista progrese constante. Am spus adevărul, văd Grand Prix-uri la televizor cu el. Sper că vom putea cândva să mergem să asistăm împreună la un Grand Prix”, a spus Todt într-un interviu pentru La Repubblica.

Jean Todt regretă că a ajuns în presă în septembrie faptul că Schumacher era internat în spitalul Georges-Pompidou, din Paris.

Michael Schumacher, acum în vârstă de 50 de ani, a suferit un accident grav la schi, la 29 decembrie 2013, la Meribel. De atunci, starea sa de sănătate rămâne un mister, familia limitând orice comunicare în această privinţă.

Brazilia a remizat cu Senegal, scor 1-1, într-un meci amical disputat în Singapore... Preliminarii Euro-2020: Belgia – San Marino, scor 9-0; Rusia – Scoţia 4-0; Olanda şi Austria, victorii cu 3-1 după ce au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x