Antena Căutare

Vezi cat de rau arata Octavian Bellu dupa operatie!

Cel care a condus lotul feminin de gimnastica la cucerirea atator titluri mondiale sau olimpice a suferit, in urma cu doua saptamani, o interventie chirurgicala la prostata, iar aceasta pare sa-l fi afectat considerabil.

Paparazzi revistei Click l-au surprins pe Octavian Bellu pe un bulevard central din Capitala, acolo unde incerca sa scoata ceva bani din bancomat.

Nimic iesit din comun pana acum, numai ca antrenorul parea transfigurat: slabise foarte mult si apatia se citea pe chipul lui. De vina ar fi, spune sursa citata mai sus, operatia la prostata suferita in urma cu doua saptamani la Viena. Din orasul de pe Dunare el s-a intors alaturi de Mariana Bitang.

De altfel, Bellu a mai fost operat in capitala Austriei in urma cu un an de hernie de disc la acelasi medic care l-a avut ca pacient pe Traian Basescu in debutul mandatului.

Foto: Intact Images

FOTO! FRF si UEFA au prezentat logo-ul si biletele finalei Europa League de la Bucuresti... Bistrita bate Slatina si trece pe primul loc. Vezi rezultatele din liga secunda!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x