Antena Căutare

Vezi ce conditii pune Piturca pentru a-i rechema pe Mutu si Tamas la Nationala!

Victor Piturca a declarat luni, intr-o conferinta de presa sustinuta in cantonamentul de la Mogosoaia, ca daca vom invinge Luxemburg si Franta, in preliminariile Campionatului European din 2012, Tamas si Mutu au o sansa in plus de a reveni la nationala.

"Si Tamas, si Mutu ar avea o sansa sa fie din nou convocati daca Romania ar invinge in aceste doua jocuri. Deci baietii ar trebuie sa joace si pentru ei in aceste doua meciuri",


Selectionerul a avertizat ca Romania ar trebui sa se teama chiar si de meciul cu Luxemburg. "Trebuie sa ne temem foarte tare de acest meci, cu Luxemburg, nu mai suntem echipa de demult, iar daca pierdem va fi o tragedie. Valoric suntem peste ei, dar din punct de vedere fizic adversarul este mai puternic, iar meciul pana la urma se castiga in teren. Va fi un meci foarte greu si cu Franta, dar daca nu invingem Luxemburgul, meciul cu Franta va fi doar de palmares", a avertizat Piturca.

Despre reconvocarile lui Chivu si Radoi

"Revenirea lui depinde doar de el. Trebuie sa vina de la el daca doreste sa revina la echipa nationala, eu nu voi face niciun pas in sensul asta. Fiindca din punctul meu de vedere e inadmisibil sa te retragi de la nationala pentru ca nu stiu ce clinci ai avut cu un oficial al federatiei. Pur si simplu Mirel n-a mai vrut sa vina la nationala, nu ala a fost motivul. Iar declaratia lui, in care spunea ca daca voi incerca sa vorbesc cu el ma va refuza politicos, a fost un raspuns. Daca el va dori sa revina, nu stiu daca stie numarul meu de telefon ca mi l-am schimbat, dar e simplu de aflat, ar avea o discutie cu mine si imediat ar reveni la Nationala", a mentionat tehnicianul, citat de Mediafax.

In ceea ce il priveste pe Cristian Chivu, si el retras de la prima reprezentativa, Victor Piturca a explicat ca ar creste sansele de a reveni daca Romania ar castiga partidele cu Luxemburg si Franta si daca s-ar schimba modul in care e tratata echipa nationala.

"N-am mai vorbit cu Chivu. Mai trebuie sa las un timp sa treaca, sa i se faca dor de echipa nationala. Trebuie sa mai treaca timp sa inteleaga ca a facut o greseala, pentru ca din punctul meu de vedere a facut o greseala retragandu-se. Si cu siguranta i se va face dor de nationala. Daca s-ar schimba putin atmosfera din jurul echipei nationale si felul in care este tratata echipa nationala si el, precum si daca vom castiga si aceste doua partide, probabil ca ar fi sanse mai mari ca el sa revina", a precizat Piturca.

Romania intalneste Luxemburg in deplasare, pe 2 septembrie, de la ora 20:30, ora Romaniei, si apoi inaugureaza National Arena intr-un meci cu Franta, pe 6 septembrie, de la ora 21:30.

Foto: Gsp.ro


Schimb Benayoun - Modrici intre Chelsea si Tottenham... Rudel Obreja a facut circ in fata COSR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x