Antena Căutare

Vezi ce jucatori vrea sa transfere Dinamo!

Chiar daca ne aflam la sfarsit de an, perioada in care toata lumea asteapta Revelionul, dinamovistii lucreaza intens pentru a obtine semnaturile unor jucatori importanti din Liga 1 si nu numai.

Pe langa Barbu, Ispir si Zuluf, care au fost deja acontati, oficialii dinamovistii vor ca noul an sa-l prinda pe Paul Pirvulescu in tricoul alb-rosu. Mai mult decat atat, acestia poarta discutii pentru Eric (Karpaty Lvov), Curtean (Poli Timisoara), Salageanu (Otelul) si Pintilii (Pandurii).

"Facem toate demersurile pentru ca toti acesti jucatori sa vina in Stefan cel Mare. Perioada de mercato este foarte importanta pentru noi, speram ca Ciobi sa aiba in pregatiri nume noi", a declarat un oficial.

Walter l-a propus la Dinamo pe Nasser Menassel

Acelasi oficial a declarat ca U Cluj l-a propus pentru un transfer in Groapa pe mijlocasul la inchidere Nasser Menassel. "Nasser este un jucator interesant, vom analiza in zilele care urmeaza propunerea celor de la Cluj, chiar daca jucatorul nu se afla printre prioritatile noastre in acest moment. Vom vedea ce se va intampla", a incheiat oficialul.

Felix Grigore, directorul sportiv al celor de la U, sustine insa ca Nasser Menassel este deja transferat la Dinamo.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Gilardino, ca si transferat la Genoa... Beckham nu pleaca din cauza nevestei: isi va prelungi contractul cu LA Galaxy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x